Who Killed Sara? Noul serial thriller de pe Netflix

Who Killed Sara este un thriller venit direct din Mexic, un serial care il urmareste pe Alex care vrea sa se razbune pe puternica familie Lazcano pentru moartea surorii sale… dar asta nu este totul.

Netflix continua deci prolifica sa colaborare cu Mexic pentru un nou serial. Titlul acestuia ne face sa il catalogam aproape imediat drept un woodnuit. Este vorrba despre un sub-gen specific celui politist, care desemneaza o opera a carei intriga vizeaza sa descopere idenitatea unui vinovat. Aici, intelegem repede ca avem de-a face cu o cautare care se va invarti in jurul mortii unei tinere inocente.

Intriga de la serial are loc la 18 ani dupa sordida crima. Atunci cand fratele sau, Alex iese din inchisoare. Descoperim repede ca acesta a trebuit sa execute o sentinta, fiind acuzat de moartea surorii sale.

Doar ca, Alex nu a omorat-o pe Sara. In schimb, este convins de faptul ca vinovat este un membru al familiei Lazcano. Acestia sunt cei care l-au acuzat pe nedrept pentru a-si salva ei pretioasa lor reputatie. Alex il ancheteaza deci pe patriarhul Lazcano Rodolfo, convins ca este in spatele mortii surorii sale.

Dar protagonistul intra intr-un joc foare periculos, deoarece se lasa fermecat de Elisa, una din fiicele barbatului pe care il suspecteaza de moartea surorii sale. Descoperind ca Rodolfo nu este criminalul, Alex incepe sa puna totul sub semnul intrebarii. Condamnatul pe nedrept trebuie sa incerce orice pentru a demasca veritabilul vinovat care a scapat de justitie de prea multi ani.

In rolul lui Alex, il regasim pe celebrul Luis Roberto Guzman care a renuntat la telenovele, care a mai jucat in Ingobernable si in primul sezon din Narcos.

Fatima Molina (Soulmates), Andrés Baida (Control Z), Leo Deluglio (Vikki RPM) sau Ela Velden fac parte si ei din casting.

Daca iti plac thrillerele unde razbunarea si legaturile de sange sunt cele mai importante, cu siguranta ca iti va placea acest serial.

Lasă un răspuns