The Nevers – un serial între Buffy The Vampire Slayer și Bridgerton pe care îl vei adora

Daca esti fan inrait Buffy The Vampire Slayer si daca ti-a placut la nebunie si recentul serial Bridgerton, atunci mai avem o veste buna pentru tine- vei adora si The Nevers. Noul serial al lui Joss Whedon va fi difuzat de HBO in primavara si trailerul sau ne face sa nu mai avem rabdare….

Sa te uiti la filme in costume de epoca este un lucru care face foarte bine moralului. Este un lucru dovedit. Si in plus, acest serial mai contine si o gasca de femei badass dotate cu superputeri. Ce ai putea cere mai mult?

Noile Aventuri ale lui Sabrina, Orange Is The New Black, Jessica Jones, Supergirl, Buffy sau The Bold Type… se pare ca personajele feminine foarte puternice sunt foarte populare.

Si The Nevers este primul serial al lui Joss Whedon pentru HBO.

Intriga se deruleaza la sfarsitul secolului XIX, in Regatul Unit. Londra este invadata de « Touched », femeile atinse de la o zi la alta de unele forte supranaturale uimitoare.

Tanara vaduva Amalia True si omul de stiinta Penance Adar, decid sa creeze un loc unde sa le primeasca pe alte femeie « Touched » si sa isi adune fortele pentru a lupta contra fortelor misterioase, in incercarea de a le elimina.

Un serial care ne duce cu gandul la Buffy, dar cu o ambianta Bridgerton care iti va placea si tie cu siguranta.

Si in casting, gasim deja actori si actrite pe care ii cunoastem deja. Amelia este intepretata de catre Laura Donnely, sora lui Jamie din Outlander. Penance este intepretata de catre Ann Skelly care a putut sa fie vazuta in Fiicele Doctorului March. Alaturi de ei ii mai putem intalni pe Olivia Williams (Dollhouse), Eleanor Tomlinson (Poldark) si in ceea ce priveste personajele masculine: James Norton (Fiicele Doctorului March), Tom Riley (Da Vinci’s Demons), Nick Frost (Shaun of the Dead), Ben Chaplin si Denos O’Hare (American Horror Story).

Lasă un răspuns