O firma de contabilitate buna precum contello.ro te scapa de abuzurile Fiscului!

Singurele certitudini pe lumea aceasta sunt moartea si taxele, stim deja cu totii acest adevar, chiar daca nu suntem americani.

In fiecare an legiutorii romani complica si mai mult reglementarile fiscale, in loc sa le simplifice, lasandu-ne impietriti in fata obligatiilor tot mai impovaratoare pe care le avem de indeplinit.

In calitate de cetateni obisnuiti, onesti, ne descurcam de multe ori greu, ce sa mai spunem de cazul in care suntem si oameni de afaceri.

Greu de luat decizii fiscale corecte daca nu ai un contabil bun pe care sa te bazezi.

De fapt, daca stam ca sa ne gandim bine, un singur specialist in materie de finante, daca ai un business nu mai e de ajuns. E nevoie de un birou de contabilitate intreg, unde oameni cu experienta sa aiba abilitatea de a pune cap la cap reglementarile fiscale in vigoare, sa le actualizeze permanent si sa le gaseasca un fir cat de cat coerent, logic (chiar si acolo unde, in unele cazuri, logica nu prea exista!).

Din fericire, a apela la o firma de contabilitate nu inseamna ca un client trebuie ca sa plateasca doi sau mai multi contabili, ci doar ca sa aleaga un pachet de servicii contabile potrivit dintr-o anume oferta si sa achite un abonament lunar.

Firma de contabilitate  contello.ro din Bucuresti, ofera agentilor economici pachete diferentiate, asa incat oricine poate ca se aboneze la acela care ii acopera nevoile financiar-contabile de la un anumit moment in cea mai mare masura.

Daca aveti nevoie de cineva care sa va dea cele mai bune sfaturi legate de impozite si taxe, de cineva care sa se ocupe de salarizare, expertii Contello va pot ajuta!

In materie de contabilitate, ca si la notari si avocati, onorariile variaza de la o firma la alta.
Uneori se merge pe baza de abonament (cea mai indicata varianta pentru clienti, dupa opinia mea!), alteori se plateste separat fiecare serviciu sau extra serviciu contabil efectuat.

In cazuri complexe, se poate solicita plata la ora, daca volumul de munca este foarte mare.

Exista firme de contabilitate care sunt specializate doar in cateva domenii de activitate si altele care pot oferi intreaga gama de servicii financiar-contabile, inclusiv consultanta de business.

In functie de obiectul de activitate al firmei dvs. puteti ca sa va orientati spre una foarte specializata sau spre o firma de contabilitate cu o paleta extinsa de servicii.

Puteti alege un pachet de servicii care include activitati rutinere, zilnice, ori unul mai complex, personalizat.

Unii clientii au nevoie ca sa se intalneasca cu reprezentantii firmei de contabilitate mai rar, in special pentru depunerea declaratiilor fiscale, in timp ce altii au intrebari de afaceri frecvente, pentru care vor raspunsuri rapide, corecte, apte ca sa le permita sa ia cele mai bune decizii de conducere.
Unii contabili ofera ajutor in stabilirea obiectivelor de afaceri si in monitorizarea progresului financiar, lucru foarte util mai ales pentru afacerile nou infiintate.

Daca vrei ca sa ai parte de cei mai buni profesionisti la niste tarife accesibile, alege firma de contabilitate Contello si o sa beneficiezi de servicii de calitate, complete si complexe, personalizate, la un pret pe care ti-l poti permite, iar termeni precum “Fisc”, “Control Fiscal”, “Audit”, sa nu iti vor mai trezi fiori reci pe sira spinarii.

Contacteaza-i chiar acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *