Jamie Dornan, vedetă în noul serial – The Tourist

Dupa The Fall, Jamie Dornan revine la prima sa iubire, serialele politiste. Vedeta din 50 Shades of Grey este cap de afis pentru serialul The Tourist. Casting, scenariu, data aparitiei, vei afla totul despre aceasta noutate foarte asteptata.

Jamie Dornan este pe cale sa mai adauge inca un titlu in palmares, in categoria serialelor de aceasta data. Il vom regasi astfel in serialul The Tourist, un serial politist plin de umor.

Despre ce este vorba in serialul The Tourist?

The Tourist este cel care urmareste destinul unui barbat de origine britanica care calatoreste in Australia. In timp ce traverseaza partea mai salbatica din Australia, un enorm camion cu cisterna il face sa paraseasca soseaua.

Dupa o cursa si o urmarire infernale, se trezeste la spital dar nu isi mai aminteste cine este. Se reintoarece in salbatica regiune pentru a incerca sa primeasca indicii cu privire la identitatea sa, dar inca mai este urmarit.

Scenariul de la The Tourist a fost scris de catre autorii serialelor politiste Baptiste si The Missing. Ni se promit aici rasturnari de situatii neasteptate, actiune, dar si umor negru.

Jamie Dornan va fi principala vedeta din acest serial. Personajul sau nu are nume, dar ni se promit numeroase scene de actiune.

Actorul de la 50 Shades of Grey va da replica aici lui Danielle Macdonald. Actrita de origine australiana este cunoscuta pentru rolurile sale din filmul cu Jennifer Aniston, Dumplin, dar si din serialul Unbelievable. Va avea aici rolul lui Helen, o tanara politista in formare.

Vom regasi aici si vedeta din Lord of the Rings si pe Matrix Hugo Weaving, care il va interpreta pe Agentul Lachlan Rogers. Actrita din Line of Duty, Shalom Brune-Franklin va avea aici rolul lui Luci, o tanara servitoare care se trezeste implicata din intamplare in aceasta problema.

Lasă un răspuns