Iată ce spun preferințele culinare despre tine

Preferi pastele sau salatele? O persoană vegetariană sau una care adoră carnea? Știai că preferințele tale alimentare spun multe lucruri despre personalitatea ta și despre comportamentul tău din viața de zi cu zi? Nici nu îți imaginezi câte lucruri poate spune despre tine o banală pizza.

Care este băutura ta preferată?

În momentul în care îți dorești să bei ceva delicios, ce băutură alegi?
Dacă alegi un suc, ai o personalitate puternică și ești atent la tot ce mișcă în jurul tău. Dacă preferi să consumi o ciocolată caldă ești o persoană cu un temperament blând, căreia îi plac tradițiile. Dacă sucul natural de fructe se numără printre preferințele tale atunci ești genul căruia îi place să profite de plăcerile vieții, ești o fire deschisă și încerci, pe cât posibil, să eviți problemele. Dacă ai obiceiul să consumi lapte, atunci înseamnă că încă un suflet de copil. De fiecare dată când îți scade moralul îți găsești refugiul în amintiri care te liniștesc și îți aduc confort.

Ce obișnuiești să consumi la micul-dejun?

Ce consumi dimineața după ce te trezești? Clătite, pâine prăjită sau o omletă consistentă? Dacă ești genul care preferă să consume ceva dulce la trezire, ești o persoană căreia nu îi place să își facă prea multe planuri. Ai obiceiul să acționezi în funcție de starea de spirit de moment, să te lași purtat de val. Dacă preferi să consumi ceva sărat la trezire, ești o persoană cu simțul observației, nimic nu scapă ochiului tău format. Ești o persoană inteligentă și știi cum să îți scoți în evidență numeroasele calități.

Ce înghețată preferi?

Nimeni nu poate rezista unei înghețate delicioase…însă care este aroma ta preferată? Dacă îți place înghețata cu mentă, ești o persoană temătoare care acționează întotdeauna cu delicatețe și căreia îi place să aibă grijă de prietenii săi. Dacă preferi vanilia, îți place să te distrezi și dai dovadă de candoare. Dacă preferi înghețata de ciocolată, ești o persoană care se lasă în general ghidată de pasiune, o persoană nerăbdătoare care nu suportă persoanele care ezită.

Lasă un răspuns