Hache, serialul Netflix despre Barcelona anilor ’60 revine cu sezonul 2

Serialul Hache, cel care scufunda spectatorii in Barcelona anilor ’60 a revenit in 5 februarie cu un sezon cu numarul 2. Iata insa mai multe despre acest serial si primul sau sezon, daca nu l-ai descoperit inca.

Un serial creat de catre Veronica Fernandez si dirijat de catre Jorge Torregrossa, acesta este organizat in jurul a 8 episoade, fiecare de 50 de minute. Este cel care o pune cel mai bine in valoare pe Adriana Ugarte care interpreteaza aici rolul lui Helena.

Javier Rey are rolul lui Malpica, un sef al unei gasti de mafioti.

Povestea se inspira din traficul de heroina de la Barcelona de la inceputul anilor ’60 si se articuleaza in jurul personajului Helena, o prostituata care incepe sa lucreze pentru un sef important al unui grup de gangsteri numit Malpica. Aici dobandeste competentele necesare pentru a evolua in acest mediu. Asistam deci la ascensiunea acestei femei in cadrul acestei organizatii criminale.

Hache se inspira deci din evenimente reale si prezinta o fata necunoscuta a Barcelonei in plina decolare economica si sociala. Si pe langa faptul ca a fost filmat la Barcelona, echipa a fost si pe la Manresa, Terassa sau Tarragona, dar si alte locuri din Catalonia pentru a recrea cea mai frumoasa atmosfera a acelui deceniu.

Thrillerul ne arata fata obscura a Barcelonei din acel deceniu. Si dupa un an si jumatate de absenta, sezonul cu numarul 2 ne va duce din nou in aceasta atmsosfera obscura. In sezonul cu numarul 2, a trecut doar un an de la evenimentele din primul sezon. Aici se vrea sa se construiasca un laborator de heroina, dar asociatii pe care nu se pot baza, complica putin lucrurile. Totul ia o alta turnura cand un invitat supriza de la o nunta vine cu o veste intriganta unde poate exista o oportunitate… 

Lasă un răspuns