Google Pixel 4a: spre un design mai modern în 2020?

In urma cu cateva saptamani, online, se vorbea despre Google Pixel 4, un smartphone excelent si dezamagitor totodata, al carui look general nu este deloc modern. Un lucru care urmeaza sa se schimbe odata cu lansarea noului Google Pixel 4a.

Inca o data, OnLeaks a difuzat primele imagini cu noul smartphone de la Google. Este vorba despre un smartphone din gama mid range, botezat Pixel 4a care urmeaza sa fie lansat in vara anului 2020.

Un ecran perforat si la Google ?
Astfel, conform informatiilor oferite de OnLeaks, Google Pixel 4a dispune de un ecran mai ingrijit, odata cu renuntarea la marginile groase pentru a privilegia perforatia ecranului. Camera frontala va fi astfel gazduita intr-o gaura mica amplasata in coltul superior stanga al ecranului. Un ecran care de altfel urmeaza sa afiseze o diagonala de 5,8 inchi spre deosebire de ecranul de 5,6 inchi afisat de Google Pixel 3a.

Daca este sa dam crezare informatiilor furnizate de catre OnLeaks, viitorul Google Pixel 4a va fi in egala masura dotat cu un singur si unic senzor foto principal, fara sa uitam de mufa jack de 3,5 mm situata in partea superioara a acestui smartphone. Un cititor de amprente digitale va fi in egala masura prezent in spatele telefonului precum si un port de incarcare USB-Type C.

Pixel 4a este singurul smartphone din serie care beneficiaza de o camera integrata in display. Modelul precedent vine cu o margine mai groasa in care era amplasata atat camera cat si difuzorul. Odata ce aceasta margine groasa a fost indepartata, se pare ca nu mai avea loc pentru senzorii existenti pe Google Pixel 4. Designul este extrem de asemanator cu cel al lui Pixel 4, bineinteles. Vine cu aceeasi forma a camerei principale insa prezinta un singur senzor, asemeni lui Google Pixel 3a. Se pare ca rezolutia ecranului va fi de 1080X2160 de pixeli si va avea un panou OLED cu sticla Ashai Dragontrail.

La interior ar urma sa fie dotat cu un Snapdragon 765, 6 GB memorie RAM si 64 GB memorie interna. Camera principala se pare ca va avea 12,2 mpx si cea secundara va avea 8 mpx. In ceea ce priveste bateria aceasta are o capacitate de 3000-3200 mah. Carcasa ar putea fi din plastic, nu din aluminiu.

Evident, trebuie sa mentionam faptul ca imaginile si clipurile video difuzate de catre OnLeaks sunt bazate doar pe zvonuri si alte speculatii, inca nimic nu este oficial. La ora actuala Google nu a oficializat nimic cu privire la Pixel 4a si gigantul american ar trebui sa profitede conferinta Google I/2020 (mai/iunie 2020) pentru a prezenta acest nou smartphone. Drept urmare, trebuie sa mai avem putina rabdare.

Lasă un răspuns