Galaxy M21, M11 și M31 de la Samsung vor fi în curând disponibile

Galaxy M21, M11 si M31 de la Samsung vor fi lansate anul acesta. Un nou raport aparut arata principalele caracteristici ale lui Galaxy M21 si diferitele variante de culori asteptate pentru M21, M11 si M31. Conform unui raport emis de SamMobile, Galaxy M21 este cunoscut sub numele de cod de SM-M215F si va dispune de doua variante de stocare, de 64 GB si 128 GB. Galaxy M21 va functiona sub Android 10 alaturi de EMUI 2.0 si urmeaza sa fie alimentat de procesorul Exynos 9611 de la Samsung. De altfel, acest smartphone dispune in egaala masura si de un modul de camera cu triplu obiectiv in partea dorsala.

In ceea ce priveste variantele de culori, raportul indica ca Galaxy M21 variantele de culori, raportul indica ca telefonul se va gasi in variantele de culori negru, albastru si verde. Cat despre M11, acesta va fi disponibil in culorile albastru, negru si violet in timp ce Galaxy M31 ar trebui sa fie disponibil in albastru, negru si rosu. Pe langa aceasta informatie, la sfarsitul anului trecut am vazut ca Galaxy M31 urmeaza sa fie lansat in curand, au aparut o multime de informatii cu privire la el. Prezenta sa sugereaza faptul ca smartphone-ul va functiona cu Android 10 si ca va fi alimentat de un procesor octa-core, Exynos 9611 care are o frecventa de baza de 1,74 GHz. Smartphone-ul va dispune de 6GB RAM.

Dupa cum indica si numele, Galaxy M31 ar trebui sa fie succesorul lui Galaxy M30 care a fost lansat in februarie anul trecut. Zvonurile indica ca acest Galaxy M31 va fi livrat cu un bloc de camera cu un triplu obiectiv in partea din spate, compus dintr-un senzor principal de 48mpx, de un senzor unghi ultra-larg de 12mpx si de un senzor de profunzime de 5mpx.

O lansare in urmatoarele zile. Un alt zvon a dezvaluit faptul ca Samsung ar lucra in continuare la dezvoltarea telefoanelor Galaxy M31 si Galaxy M11 care urmeaza sa fie livrat cu 32 GB de stocare interna in timp ce Galaxy M31 se va lauda cu 64 GB de stocare interna. Aceste aparate noi si-ar putea face aparitia in timpul CES 2020. Modelele precedente au fost lansate in ianuarie 2019 si cu siguranta vom vedea succesorii in aceiasi perioada a anului. In afara de aceste lucruri, restul specificatiilor pentru ambele dispozitive sunt inca un mare mister. Ne putem astepta insa sa fie mult mai puternice decat Galaxy M10 si M30.

Litera M de la gama Galaxy M vine de la Magic. Din 2019 Samsung a relansat aceasta gama cu telefoane din entry level. Acum, M vine de la Millenial.

Lasă un răspuns