Despre

Te salut, dragă cititorule, și mă bucur să văd că ești interesat de persoana din spatele acestui blog, persoana care scrie aici mai des, mai puțin des, mai bine și mai puțin bine.

Am pornit acest blog în 2011, însă pe atunci nu era chiar un blog personal și aveam un cu totul și cu totul alt target, însă am decis să revin în mediul online în toamna anului 2014, cu alte idei mai bune din punctul meu de vedere.

Vreau să vă ofer o experiență plăcută pe blogul meu și sper să găsiți informații utile și să învățați din experiențele și greșelile mele, sau cel puțin să vă pun pe gânduri un pic.

Despre mine pot să vă spun un singur lucru important, și anume că iubesc internetul. Iubesc libertatea pe care acesta îl oferă și mai mult decât atât, faptul că suntem atâția în acest minunat mediu și că putem lua legătura unul cu celălalt de la orice distanță, putem de asemenea împărtășii din experiențele noastre și putem învăța o mulțime de lucruri grozave.

Dacă dorești să mă întrebi absolut orice, nu ezita să mă contactezi și promit să-ți răspund cât mai repede. De regulă îmi verific căsuța de mail zilnic, așa că îți voi răspunde în timp util.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *