Cele mai bune mini seriale de care cu siguranță ai uitat pe Netflix

Aceste mini- seriale prezinta povesti mari, fictiune si realitate care te vor obliga sa ramai concentrat pana la sfarsit.

Si cel mai bun lucru- nu trebuie sa descoperi o multime de sezoane pentru a sti toata povestea. Sunt mai lungi decat un film deci poti sa cunosti o multime de detalii despre personaje, povestile lor, motivatiile lor si le poti savura intr-un week-end.

Black Earth Rising. Aici poti descoperi povestea lui Kate Ashby,o supravietuitoare a genocidului din Rwanda care a fost adoptata de un avocat alb in Anglia. Crescand, insa isi pune mai multe intrebari cu privire la trecutul sau si la familia sa, mai ales atunci cand un genocid se descopera care ar putea sa ii schimbe viata in intregime.

Alias Grace. Este un serial bazat pe romanul lui Margaret Atwood si care o pune cel mai bine in valoare pe Sarah Gadon, in rolul unei femei din secolul 19 care este acuzata ca a ucis doua persoane. Grace Marks este dusa la azil unde isi asteapta procesul, care va determina daca merita sa fie gratiata din cauza problemelor sale mentale.

Flint Town. Ni se spune aici povestea orasului Flint din Michigan, un oras care a cunoscut o serie de tragedii din anii 1960. Atunci cand General Motors si-a redus efectivele, populatia de aici s-a redus si ea la jumatate si a devenit cel mai periculos oras din Statele Unite. In anul 2014, Flint a cunoscut o urgenta de sanatate publica.

Traitors. Este un serial care ii pune cel mai bine in valoare pe Emma Appleton, Brandoin P. Bell si Keeley Hawes. Thrillerul incepe atunci cand o functionara britanica accepta sa devina un spion in cadrul propriului sau guvern pentru a a trimite informatii Americanilor.

Collateral. Este o drama politista plina de mister si de intriga unde un grup de detectivi londonezi ancheteaza moartea unui livrator de pizza. Se descopera insa o poveste mult mai complicata care se leaga de mai multe povesti si personaje.

Lasă un răspuns