Cele mai bune comedii romantice

Sfarsitul secolului XX a beneficiat de lotul sau de filme romantice al caror final este intr-adevar previzibil insa savuros. Am selectat pentru tine cateva din cele mai bune comedii romantice.

Pretty Woman. Lansat in anul 1990, filmul Pretty Woman al lui Garry Marshall vorbeste despre intalnirea improbabila dintre Edward Lewis (Richard Gere), un om de afaceri extrem de sigur pe farmecele sale si Vivian Ward (Julia Roberts), o femeie de moravuri usoare. Edward se indragosteste la prima vedere de Vivian si este dispus sa faca orice ii sta in putere sa o cucereasca.

Bodyguard. O alta poveste de iubire neasteptata avem si in Bodyguard, film lansat in anul 1992. Fost agent al serviciilor secrete, Frank Farmer a devenit garda de corp a vedetelor. Rachel Marron (Whitney Houston) este o actrita si o cantareata de success care a avut parte de o ascensiune fulguranta. Atunci cand incepe sa primeasca scrisori de amenintare, Frank este angajat pentru a o proteja. Nu este nicio surpriza ca cei doi “dusmani” declarati vor deveni rapid iubiti.

Titanic. Titanic este o drama intensa lansata in anul 1998 semnata de James Cameron. Totul incepe pe data de 10 aprilie 1912 la Southampton in timp ce cel mai mare pachebot din lume se pregateste pentru a efectua prima sa calatorie, sa traverseze Aalnticul. La patru zile de la plecare se loveste de un iceberg. Si, toata lumea cunoaste continuarea. Filmul Titanic se concentreaza asupra povestii de dragoste dintre Jack si Dawson si Rose DeWitt Bukater.

Just Married (2003). Noua ani au trecut de la Pretty Woman insa Julia Roberts si Richard Gere nu au imbatranit deloc. Maggie Carpenter este o femeie care, in momentul in care trebuie sa spuna Da fuge…pentru a treia oara din fata altarului. Ike Graham, un jurnalist din New York, in cautare de subiecte fierbinti afla de aceasta poveste. Decide sa scrie despre ea, insa nu se astepta sa cada in mrejele lui Maggie…

Lasă un răspuns