Când să apelezi la servicii de tractări și asistență auto?

Autoturismele sunt masinarii pe patru roti, cu motor si alte piese componente care oricand se pot defecta. Soferii care conduc autoturismele care nu vor sa mai porneasca, care raman la jumatatea drumului in pana au nevoie de asistenta rutiera si chiar de servicii de tractari auto.

Fie ca au alimentat gresit cu combustibil, au ramas cu unul din cauciucuri pe pana, sau acum se manifesta problemele care au fost ignorate mult timp, proprietarii autoturismelor au posibilitatea de a iesi mult mai simplu din incurcatura, iar disconfortul va fi mult diminuat.

Despre tractari auto si asistenta rutiera

Firmele de tractari auto sunt dotate cu masini echipate care stau la dispozitia soferilor oricand acestia au nevoie. De asemenea, personalul este foarte bine pregatit, mereu la dispozitia clientilor. In cazul in care masina are nevoie de reparatii minore, atunci acestea se vor efectua pe loc, fara a pune in pericol siguranta soferului si pasagerilor.

In cazul unei pene, a lipsei combustibilului sau alimentarii gresite, cu siguranta acestea se pot remedia pe loc. Consumabilele urgente se pot inlocui (anvelope, combustibil, curea alternator, acumulator) insa pentru problemele mai delicate, va fi necesara tractarea spre un service auto.

In plus, masinile care nu sunt asigurate, cele care au ITP-ul expirat, cele care nu sunt inscrise, pot fi tractate pana la cea mai apropiata locatie unde isi pot rezolva aceste probleme.

In plus, legislatia in vigoare nu mai permite tractarea masinilor dupa bunul plac al soferilor, fiindca sunt necesare echipamente profesionale, sigure si rezistente, de o anumita lungime, din materiale de calitate, in ca contrar amenzile sunt destul de usturatoare si pericolele sunt mari.

Lasă un răspuns