6 modele de blugi must have pentru primăvara anului

Dacă până acum nu prea ai agreat modelele de blugi skinny sau baggy, trebuie să știi că primăvara anului 2021 va fi cel al acestor modele de blugi. Dar nu numai. Primăvara este anotimpul blugilor baggy, evazați sau brodați. Cu alte cuvinte, al celor mai frumoase modele de blugi.

Blugii baggy. Blugii baggy sunt cele mai în vogă modele de blugi pentru primăvara anului 2021. Blugii mom sau blugii baggy cu nasturi în față sau prespălați sunt cele mai bune opțiuni pentru cele care nu iubesc blugii mulați.

Blugii bicolori. Dacă vrei ca picioarele tale să pară mult mai fine, poartă blugii evazați cu partea din spate în nuanțe închise și cu partea din față în nuanțe foarte deschise. Efectul de contrast este unul foarte puternic dacă sunt foarte evazați. Modelele patchwork sunt și ele foarte în vogă. Sau chiar și dungile.

Blugii brodați. Cu flori roșii sau argintii brodate, cu buzunarele brodate, cu ținte, cu perle sau cu modele patch, blugii brodați revin în forță în noul sezon. Cea mai bună idee pentru a pune în valoare clasicii blugi cu modele mai șic sau mai originale.

Blugii scurți și evazați. Este un model care ar trebui să îți rețină atenția. Este un model de blugi purtat deja de cele mai celebre fashioniste din lumea întreagă și se poartă cu botine pentru a-ți alungi silueta la maximum. Un look stilat și cool în același timp.

Blugii cu un tiv aparent. Blugii cu un tiv aparent într-o nuanță mai închisă decât cea a blugilor sunt un alt model foarte în vogă. Sunt foarte ușor de purtat și sunt cei care vin cu un plus de stil pentru toate ținutele tale.

Blugii cu fermoare. Sunt foarte cool și se pot purta atât ziua cât și seara. Un detaliu rock și masculin și minunat dar care va feminiza ținuta la maximum.

Lasă un răspuns